دندانپزشکی را ندیده‌ایم که کار پیشگیری کند- بیمه‌های تکمیلی یک پنجم هزینه درمان ریشه را می‌دهند

حسین حصاری دندانپزشک در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، اظهار کرد: هر دانشکده دندانپزشکی با ۴۰ دانشجو سالانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد اما  با این هزینه درد مردم از بین نمی‌رود چرا که مشکلات مردم با پیشگیری مرتفع می‌شود بنابراین مهم است که اجازه ندهیم دندان کودک ۶ ساله بپوسد چرا که اگر این اتفاق روی دهد هزینه‌ای ۱۰ برابر پیشگیری برای درمان نیاز دارد.

حصاری خاطرنشان کرد: یعنی اگر دندان‌های کودکان با ۵۰ هزار تومان در سال بتواند از پوسیدگی در امان باشد پس از پوسیدگی دست کم باید با سه برابر هزینه آن را ترمیم کرد که این رقم با کمترین تعرفه عنوان شد.

13930506000498_PhotoA

این دندانپزشک تأکید کرد: هنر نظام سلامت مترقی و پیشرفته در آن است که کار درست را به موقع انجام دهد یعنی پیشگیری کند نه اینکه پس از خراب شدن دندان با بهترین روش‌ها و تکنیک‌ها آن را ترمیم کند.

حصاری خاطرنشان کرد: تعرفه‌های اقدامات پیشگیری به حدی پایین است که هیچ مطبی با این تعرفه‌ها فیشورسیلنت را انجام نمی‌دهند ضمن اینکه فرآیند مالی دریافت هزینه‌ها از بیمه طولانی است و من تاکنون پزشکی را ندیدم که این کار را انجام دهد.

وی افزود: چنانچه دندانی به عصب نرسیده باشد بیمه‌های تکمیلی ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان برای آن در نظر گرفته‌اند و در مطب‌های خصوصی ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان برای ترمیم این دندان اخذ می‌شود.

این دندانپزشک گفت: اگر دندان به عصب رسیده باشد هزینه درمان عصب‌کشی بسته به تعداد ریشه‌ها و سختی تا ۳ برابر یک ترمیم ساده هزینه دارد یعنی عصب‌کشی و ترمیم دندان آسیا ۳ برابر سایر دندان‌ها هزینه دارد بنابراین پیشگیری یکی از بهترین‌ روش‌های کاهش ابتلا به پوسیدگی و در نتیجه هزینه‌های درمانی است که کشورهای پیشرفته نیز به این سمت حرکت کرده‌اند چرا که آنها نیز قادر به تأمین هزینه درمان نیستند.

http://www.wikipg.com

دیدگاه خود را به ما بگویید.


CAPTCHA Image
Reload Image