بایگانی برای آبان, ۱۳۹۳

پلاک میکروبی و جرم دندان چیست؟

بدون نظر

تحلیل لثه سبب لق شدن دندان‌ها می‌شود، چرا که استخوان اطراف دندان تحلیل می‌رود. بنابراین دندان خیلی راحت کشیده شده یا می‌افتد.

لق شدن دندان

دکتر اکبر فاضل، دندانپزشک درباره بیماری‌های لثه گفت: «بیماری‌های لثه بیماری‌هایی هستند که نسوج اطراف دندان را مبتلا می‌کنند. عامل این بیماری‌ها نیز میکروبی است. این میکروب ها روی لثه و دندانی که پلاک دارد جمع می شوند، زیرا این گونه مکان‌ها، محل مناسبی برای رشد میکروب ها و تکثیر آنهاست.لثه سالم لثه‌ای است که محکم است و مانند پوست پرتقال، فرورفتگی هایی دارد. رنگ لثه سالم باید صورتی باشد، بنابراین چنانچه رنگ لثه به سمت قرمز متمایل شد، هشداری درباره بیماری آن است.

(بیشتر…)


کدام مسواک برای حفاظت بهتر از دندان ها ، مناسب است؟

بدون نظر

اگر شما مسواک خوبی نداشته باشید حتی با رعایت روش های صحیح مسواک زدن ، بهداشت کامل دهان و دندانتان تامین خواهد شد در این مقاله به بررسی اینکه کدام جنس مسواک مناسبتر است میپردازیم.
(بیشتر…)


خدمات دندانپزشکی در نهایت بیمه و اجرا شد!

بدون نظر

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس،انوشیروان محسنی بندپی درباره بیمه دندانپزشکی اظهار داشت: با هدف گسترش خدمات بیمه پایه در کشور، خدماتی که تاکنون به دلایلی در فهرست بیمه قرار نگرفته‌اند مورد بررسی قرار گرفتند. وی اضافه کرد: این سازمان تعداد خدمات سلامت برای اقشاری که تحت پوشش بیمه قرار دارند را افزایش داده گفت: در حقیقت امسال ۵بیمه دندانپزشکی ابلاغ و تعرفه آن نیز مشخص شده و این خدمات جزو تعهدات بیمه‌ای قرار گرفته‌اند. بندپی با اشاره به پوشش خدمات بیمه ای دندانپزشکی خاطر نشان کرد: در این بسته به سیاست‌های پیشگیرانه توجه ویژه‌ای شده است از جمله آموزش بهداشت،معاینه دوره‌ای دندانها،نحوه صحیح مسواک زدن، نخ کشیدن، فلورایدتراپی، فیشورسیلنت، ترمیم، جرمگیری و بروساژ توجه شده است. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: در طرح پوشش بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی ،سازمان بیمه سلامت ۷۰ درصد هزینه‌های پیشگیری را پرداخت می‌کند. وی گفت: خدمات اشاره شده در بخش تمام افراد زیر ۱۴سال در تمام شهرها و مادران باردار در شهرهای زیر ۲۰هزارنفر و روستاها را تحت پوشش قرار می‌دهد. به گزارش فارس خدمات بیمه‌ای دندانپزشکی چندی پیش از سوی سازمان بیمه سلامت به مراکز درمانی دولتی ابلاغ شد که البته اجرای آن با کمی تأخیر آغاز شده است.

http://news.wikipg.com/news_tag


ایدز در دندانپزشکی!

بدون نظر

آیا ممکن است انجام درمانهای دندانپزشکی شما را در معرض خطر ابتلا به بیماری ایدز قرار دهد؟
در پاسخ به این پرسش باید راههای انتقال ویروس HIV (عامل بیماری ایدز) را با هم مرور کنیم: تماس نامشروع جنسی، انتقال از مادر آلوده به جنین، انتقال از طریق خون آلوده، انتقال از معتادان تزریقی.

(بیشتر…)


نقش تغذیه در آفت های دهانی

بدون نظر

شکلات و فست فود عاملی برای آفت دهان
افرادی که بیش از حد معمول دچار آفت‌های دهانی می‌شوند، می‌توانند با بررسی رژیم غذایی خود از ابتلای مجدد به این بیماری جلوگیری کنند. مصرف شکلات و فست فودها از عوامل موثر در ایجاد آفت‌های دهانی است. بر اساس تحقیقات انجام شده هیچ علت خاصی برای ابتلا به آفت‌های دهانی مشخص نشده است اما قرار گرفتن در شرایط استرس‌آور یا مصرف شکلات، مواد حاوی پروتئین، گردو و فست فودها می‌تواند در ایجاد آفت موثر باشد. افرادی که بیش از حد معمول دچار آفت‌های دهانی می‌شوند، می‌توانند با بررسی رژیم غذایی خود از ابتلای مجدد به این بیماری جلوگیری کنند. بنابراین حساسیت‌های غذایی در برخی از افراد می‌تواند منجر به ابتلا به این بیماری شود. ایجاد آفت بر روی زبان چندان شایع نیست. بروز این بیماری احتیاج به بررسی پزشک دارد. در صورت عدم بهبود این بیماری پس از چند روز مراجعه به پزشک الزامی است. کمبود آهن و اسیدفولیک از دیگر عوامل موثر در ایجاد آفت‌های دهانی است و افرادی که به صورت متعدد به این بیماری مبتلا می‌شوند، باید به پزشک متخصص بیماری‌های دهان مراجعه کنند. انجام آزمایش جهت تشخیص عواملی که موجب ابتلای متعدد به این بیماری می‌شود نیز الزامی است. روش‌های درمان این بیماری برای درمان زودهنگام و کاهش درد بیماران است؛ چراکه ابتلا به این بیماری ممکن است منجر به مشکل شدن مصرف مواد غذایی یا حساسیت دهان به ادویه شود که پس از بهبود، این مشکلات برطرف می‌شود.

(بیشتر…)


تسکین درد دندان درآوردن کودکان

بدون نظر

لثه های کوچک و نرم کودک تحمل درد زیاد در آمدن دندان را ندارد و به همین دلیل، این فرشته های کوچک همیشه با بی قراری و گریه و مریض شدن این دوران را سپری می کنند. برای اینکه بتوانید تا حدی این دردها را از وجود فرزند دلبند خود دور کنید، بد نیست راهکارهای زیر را نیز امتحان کنید.

(بیشتر…)


کدام کشورها بیشترین دندانپزشک را دارند؟وضعیت ایران چگونه است؟

بدون نظر

مطب دندانپزشکی برای بسیاری از ما ایرانیان شبیه تونل وحشت است البته نه وحشت از درد و صدای ابزارآلات دندانپزشکی بلکه وحشت از هزینه های آن. هادی معیری نژاد- گرچه ایران هنوز از نظر هزینه های دندانپزشکی به سطح کشورهای پیشرفته دنیا نرسیده اما فقدان بیمه کارآمد در این زمینه و بی توجهی تاریخی ایرانیان به مقوله دندانپزشکی سبب شده است که وضعیت دهان و دندان در کشور ما چندان مناسب نباشد. در مورد سرانه تعداد دندانپزشکان در بین کشورهای جهان و ایران آمار متفاوتی ارایه می شود . در مورد کشورما در حالی که عده ای معتقدند تعداد دندانپزشک بیکار زیاد است اما هنوز ما به ازای ۱۰۰۰ نفر ایرانی حدود کمتر از ۰٫۰۳ دندانپزشک داریم .

بر طبق آمار دیگر برای ۱۱ هزار ایرانی تنها یک دندانپزشک هست این آماردر مورد مناطق محروم بسیار اسف بار است و برخلاف کشورهای پیشرفته، بسیاری از کشورهای در حال توسعه از جمله ایران شاهد افزایش شیوع بیماری‌های دهان و دندان هستند.تعداد دندانپزشکان ایرانی برای حضور در مناطق محروم باید بیشتر شود و براین اساس هنوز مردم در گرفتن پذیرش برای ویزیت دندانپزشک مشکل دارند. باید سیاستگذاران به افراد جامعه از عواقب دریافت خدمات بهداشت دهان و دندان اخطار دهند و اطلاعات لازم را ارائه کنند.

 

(بیشتر…)


چگونه دندان‌های سفید داشته باشیم؟

بدون نظر

دندان‌های سفید و براق در زیبایی صورت و لبخند نقش مهمی دارد؛ اما چگونه می‌توان دندان‌های زیبا و سفید داشت. راه‌های زیادی برای رفع لکه‌های دندان وجود دارد. باید دانست مصرف بعضی مواد غذایی می‌تواند باعث ایجاد لکه در دندان‌ها شود.نوشیدن قهوه، چای و حتی چای سبز باعث کدری دندان‌ها می‌شود؛ همان‌گونه که وقتی چای برای مدتی در لیوان یا فنجان باقی می‌ماند، لک ایجاد می‌شود که گاه با شستن نیز از بین نمی رود؛ اما اگر این لیوان یا فنجان بلافاصله شسته شود، لک ایجاد نمی‌شود. همین فرضیه برای دندان‌ها نیز صحت دارد. پس توصیه می‌کنیم به محض آشامیدن یا خوردن مواد غذایی که باعث ایجاد لکه در دندان می‌شود، آب مصرف کنید.

(بیشتر…)


چگونه از پوسیدگی دندان ها جلوگیری کنیم؟

بدون نظر

خیلی از افراد مراجعه به دندانپزشک را فقط به مواقعی موکول می کنند که دچار مشکلی در دندان های خود شده اند. در حالی که برای داشتن دندان های زیبا و سالم، مراجعه به دندانپزشک برای انجام معاینه کلی ضروری است. هزینه های دندانپزشکی در همه کشورها، از جمله ایران، بالاست و همه مردم نمی توانند این خدمات را دریافت کنند و بسیاری آن قدر صبر می کنند که دندانشان کاملا از بین برود و مجبور شوند در نهایت آن را بکشند. اغلب مردم بعد از کشیدن دندان دچار مشکل می شوند و دوباره به دندانپزشک مراجعه می کنند و دندانپزشکان، ایمپلنت را پیشنهاد می کنند. هزینه مالی ایمپلنت بسیار بیشتر از آموزش را پیشگیری یا ترمیم پوسیدگی است. ما خواسته یا ناخواسته مسیر را برعکس طی می کنیم؛ یعنی آموزش را که نقش اول در پیشگیری از بیماری ها را دارد، فراموش کرده ایم. چند سال قبل یکی از تولیدکنندگان ایمپلنت در سوئد به ایران آمد. او گفت کشور ما با پیشگیری از پوسیدگی دیگر نیازی به ایمپلنت ندارد و باید به کشوری مثل شما مراجعه کنیم تا بازار فروش پیدا کنیم. این جمله برای ما تکان دهنده است که هزینه زیادی را دولت ما فقط به دلیل نبود آموزش درست به کشور دیگری پرداخت کند. ما بازار ایمپلنت در خارج را تامین می کنیم.
(بیشتر…)


کفشی از جنس دندان انسان!

بدون نظر

دندان ها از سخت ترین جسم های دنیا هستند و به همین راحتی ها شکسته نمی شوند و اگر با این نظر مخالف هستید و تجربه شکستگی دندان دارید باید نگاهی به سلامت آن ها و زمان مسواک زدن خود بکنید تا به ریشه مشکل برسید.

گروهی به نام “فنتیش و یانگ” کفش هایی را ساخته اند که چهره آن ابتدا شاید زیبا باشد اما اگر بدانید که کف این کفش با دندان های انسان پوشیده شده است حتما نظرتان عوض خواهد شد و بیشتر حس ترس به شما دست می دهد.

این دندان ها که از بدن مردگان جدا شده است با دقت خاصی به زیر کفش متصل شده اند. هنوز قیمتی برای این کفش های عجیب قرار داده نشده است اما به نظر باید بالای ۱۰۰۰ دلار قیمت گذاری شود. در حال حاضر تنها کفش های قرمز با این طرح به فروش می رسد.