بایگانی برای آذر, ۱۳۹۲

نکاتی جدی از دندان شیری کودکان

بدون نظر

دندان شیری کودکان

معمولا هنگامی که کودک ۶ ماهه است اولین دندان‌های شیری در دهان او ظاهر می‌شود. رویش بقیه این دندان‌ها تا پایان ۲ یا ۳ سالگی طول می‌کشد.
تعداد دندان های شیری در هر فک ۱۰ عدد و در تمامی دهان ۲۰ عدد است. متاسفانه بسیاری از پدر ها و مادر ها فکر می کنند که زود خراب شدن دندان های شیری و کشیدن آن ها مهم نیست چرا که دندان های دائمی به جای آن ها خواهند رویید. به این ترتیب با عدم مراقبت کافی باعث پوسیدگی زودرس و از دست رفتن آن ها می شوند که نتیجه آن رویش نابجا یا عدم رویش دندان های دائمی زیرین است. در صورتی که توجه به دندان های شیری مهم است.

 

(بیشتر…)


چطور دندان‌درد را آرام کنیم؟

بدون نظر

کارهایی که می‌توانید برای آرام کردن دندان درد انجام دهید:
درمان دندان درد
ما به شما خواهیم گفت که قبل از رسیدن به مطب دندانپزشکی، چه کارهای را برای کاهش دندان درد تان انجام دهید:

-دو عدد قرص ایبوپروفن با هم بخورید. در میان مسکن‌ها، این دارو برای کاهش دندان درد مناسب‌تر است.
– از اسپری‌های بی‌حسی برای دندان درد استفاده کنید. آنها می‌توانند برای مدتی روی اعصاب دندانتان تاثیر بگذارند تا بتوانید خود را به پزشک برسانید.
– مقدار یخ را داخل یک کیسه نایلونی بریزید و روی صورت خود، جایی که درد می کند، بگذارید.
– نگه داشتن آب یخ در دهان نیز ممکن است کمک‌تان کند، اما اگر دیدید باعث درد بیشتر داندانتان شد، از آن صرفنظر کنید.
– سرتان را بالا نگه دارید. با این کار از فشار وارده به دندانتان کاسته می‌شود.
– دهانتان را بشویید. گاهی اوقات گیر کردن غذا در بین دندان‌ها می‌تواند به اندازه پوسیدگی دندان، دردناک باشد.
– به هیچ وجه مواد سرد و گرم یا شیرینی نخورید.
-برای آرام شدن دندان درد با تکه‌ای از آدامس دندانتان را بپوشانید.
– اگر دندان درد به علت تماس دندان با ترشی، میوه یا بستنی ایجاد شده است، با قرار دادن خمیر دندان بر روی آن، می توان آن را آرام کرد.

کارهایی که نباید برای آرام کردن دندان درد انجام دهید:
– آسپیرین را روی دندان‌تان نگذارید. اگر می‌خواهید حالتان بهتر شود، آن را با آب بخورید. گذاشتن آن روی لثه می‌تواند آن را زخم کند که بهبود آن ۳ تا ۴ روز طول می‌کشد.
– تصور نکنید با قطع شدن درد دندان، مشکل از میان رفته است. مشکل دندانتان را جدی بگیرید و سریعا به دندانپزشک مراجعه کنید.
– از گرما برای تسکین دندان‌درد استفاده نکنید، زیرا آن را بدتر می کند.


دندان‌ها درباره شما چه می‌گویند؟

بدون نظر

دندان‌ها درباره شما چه می‌گویند؟
آیا می‌دانستید شکل دندان‌هایتان می‌تواند چه تاثیری روی چهره شما داشته باشد و چه حسی به اطرافیان شما القا کند؟

دندان‌های با نوک تیز: اینکه این دندان‌ها در کجای دهان واقع شده‌ باشد، بسیار مهم است، چنین دندان‌هایی می‌تواند چهره شما را پرخاشگر نشان دهد، البته اگر دندان نیش دارای نوک کمی تیز باشد، چهره زیباتر می‌شود چون این دندان در شکل کلی دندان‌ها نقشی مهم دارد و می‌تواند به بهبود حالت دهان کمک کند.

دندان‌های کوچک: وقتی دندان‌ها خیلی کوچک باشند، فرد هیچ وقت نمی‌تواند یک لبخند زیبا و بزرگ داشته‌باشد حتی اگر از ته دل بخندد باز هم دندان‌های او جلوه‌ای نخواهند داشت. دندان‌های کوچک یا ناهماهنگ به فرد چهره بدون اعتماد به نفس و ترسو را داده و علاوه بر اینها سن را نیز بیشتر نشان می‌دهد.

دندان‌های گرد: چنین دندان‌هایی ظاهر را کاملا زنانه می‌کند و بعضی از دندانپزشک‌های زیبایی برای اینکه حالت لبخند بیمارشان را اصلاح کنند و به لبخند او حالتی زنانه دهند، دندان‌ها را چنین شکل می‌دهند.

http://labkhandsoft.com


حضور نرم افزار مدیریت دندانپزشکی لبخند در سیزدهمین کنگره بین المللی انجمن علمی پروستودونتیست های ایران

بدون نظر

سیزدهمین کنگره بین المللی انجمن علمی پروستودونتیست های ایران
سیزدهمین کنگره بین المللی انجمن علمی پروستودونتیست های ایران از تاریخ پنجم لغایت هشتم آذرماه ۹۲ در محل هتل المپیک تهران برگزار میگردد.
از آنجائیکه در کنگره های قبلی، کارگاه های علمی مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفته است لذا با توجه به شعار سیزدهمین کنگره انجمن که تحت عنوان «دانش در غالب هنر و تکنولژی» برپا میشود کارگاه های متنوعی بصورت علمی و کاربردی تشکیل و مباحث علمی و تحقیقی توسط اساتید محترم و دندانپزشکان ارجمند برای شرکت کنندگان ارائه میگردد. همزمان با کنگره، جشنواره تولیدکنندگان داخلی مواد و تجهیزات دندانپزشکی و صنایع وابسته در محل هتل المپیک تهران برگزار میشود.
شرکت پردازش سیستم پرنیان بعنوان اولین تولید کننده نرم افزار تحت وب مدیریت مطب و کلینیک دندانپزشکی «لبخند» ضمن دعوت از عموم دندانپزشکان محترم بخصوص پروستودونتیست های گرامی جهت شرکت در این کنگره برای تبادل مباحث علمی و تخصصی، تقاضا دارد از غرفه D41 این شرکت در نمایشگاه نیز بازدید فرمایند.


چرا دندان درد شب ها به سراغمان می آید؟

بدون نظر

چرا دندان درد شب ها به سراغمان می آید؟
شاید هیچ چیز بدتر از این نباشد که شب هنگام در خوابی آرام باشید و در نیمه های شب ناگهان درد شدید دندان به سراغ شما بیاید و … در آن موقع چاره ای جز مصرف مسکن های پی در پی که عموما چندان اثری هم نمیکنند نخواهید داشت.
شاید تنها کار عملی در آن شب، از شدت درد به خود پیچیدن و صبر کردن برای هر چه زودتر صبح شدن و مراجعه نزد دندانپزشک باشد.

احتمالا چنین دردهایی را تجربه نکرده اید (و امیدوارم که هیچ گاه هم تجربه نکنید)، ولی آیا هیچ می دانستید که درد دندان عموما در شب ها، هنگام خواب تشدید میشود؟ به نظر شما چه دلیلی میتواند برای این نوع درد وجود داشته باشد؟

شب ها با توجه به حالت دراز کشی که هستیم فشار کل ناحیه سر افزایش پیدا میکند. به علت اثر جاذبه زمین و فشار خون، بطور طبیعی وقتی در حالت ایستاده هستیم مقداری فشاری در عروق ناحیه سر و گردن وجود دارد، و وقتی که دراز میکشیم این فشار داخلی رگها مقداری افزایش پیدا میکند. همین امر باعث میشود که عروقی هم که در ناحیه اتاق پالپ وجود دارد (اتاق مخصوص عروق و اعصاب داخل دندان ها) ،فشار داخلی شان افزایش پیدا کند. این اتاق پالپ، فضایی کوچک و کاملا محدود به بافت سخت دندان اطراف خود دارد و علاوه بر عروق خون رسان موجود در این اتاقک کوچک، اعصاب دندان هم وجود دارند. و متعاقبا ابا افزایش فشار عروق، فشار بیشتری روی اعصاب مجاور بوجود می آید و در دندان در این حالت احساس درد بوجود می آید.

پس بر اساس همین مکانیسم است که بیماری که دچار درد شبانه دندان شده است، بجای خواب بلند میشود و قدم میزند. چراکه چون سرپا هست باعث کاهش فشار در عروق داخلی دندان شده و به محض خوابیدن درد تشدید میشود البته باید بدانید که نهایتا برای درمان حتما باید به دندانپزشک مراجعه و نسبت به درمان (به احتمال قوی درمان عصب کشی) اقدام فرمایید.

بعلاوه جالب است بدانید در بعضی مواقع (و نه همیشه) بیمارانی که با درد دندان دست و پنجه نرم میکنند، ممکن است به این نتیجه برسند که استفاده و نوشیدن آب خنک موجب تسکین درد دندان در آنها میشود. دلیل این پدیده هم دقیقا اثر انقباضی “آب با حرارت پایین” روی عروق ملتهب و پرفشار داخل دندان و متعاقبا خذف فشار این عروق از روی اعصاب مجاور و اتمام نحریک است.